Pasteryzator Hard-Ice 60M

Pasteryzator Hard-Ice 60M

Pasteryzator Hard-Ice 60M to wysokowydajna maszyna do profesjonalnej produkcji lodów tradycyjnych. To proste w obsłudze urządzenie łączy tradycyjne metody pasteryzacji z nowoczesną technologią.

Intuicyjne sterowanie pracą maszyny za odbywa się za pomocą kolorowego dotykowego ekranu. Całe menu zostało tak przygotowane, aby w prosty i szybki sposób można było spersonalizować parametry pracy maszyny na potrzeby własnych receptur. Przygotowaliśmy również gotowe programy pasteryzacji mieszanki, dzięki którym można od razu przystąpić do pracy. Pasteryzacja poprawia smak i konsystencję lodów.

Karta katalogowa

Cena

Regularna – 48 000 zł netto

Promocyjna – 37 000 zł netto

Wynajem urządzenia od 3 000 zł netto m/c*
Finansowanie fabryczne HARD ICE od 1 290 zł*

Pasteryzator posiada m.in. takie funkcje jak:

  1. Precyzyjne ustawienie temperatury pasteryzacji.
    Pasteryzacji możemy dokonać zarówno w wysokiej temperaturze 85st. C jak i w niskiej 65 st. C. Pozwoli Ci to na przygotowanie własnych niepowtarzalnych receptur.
  2. Funkcja „Świeże”
    Po zakończeniu programu pasteryzacji system automatycznie przechodzi w proces przechowywania mieszanki. Maksymalny okres na jaki można przechowywać produkt to 72 godziny. Produkt zawsze świeży i gotowy do użycia.
  3. Funkcja alarmowa
    Program umożliwia ustawienie do czterech temperatur alarmowych w jednym cyklu. Pomaga utrzymać odpowiednią temperaturę pasteryzacji.
  4. Zabezpieczenie od zaniku napięcia
    W przypadku awarii zasilania system po jego wznowieniu automatycznie kontynuuje pasteryzację.   Funkcja zmniejsza straty w mieszance z powodu czasowych awarii sieci energetycznych.

Zaawansowane zabezpieczenia chronią maszynę przed jej uszkodzeniem oraz dbają o bezpieczeństwo pracy operatora. Zanitowaliśmy dźwiękowe sygnały alarmowe informujące o zakończeniu procesu.